Een gehandicapt Club’90 met een pak titularissen afwezig, (alleen Stijn en Pieter Van Genechten bleven over) moest na een verdienstelijke partij de duimen leggen tegen het 3de gerangschikte TS Wommelgem.

Club’90 dat aantrad zonder reserves op de bank, speelde van meet af aan goed mee, met de bezoekers weliswaar meer in balbezit maar de beste kansen voor de Herentalsenaren. Op de 19’ kwamen de bezoekers op voorsprong na een algemene aanval 0-1. Hans Vervoort en Tom Helsen kwamen kortbij de gelijkmaker maar misten net het tikkeltje geluk. Met deze 0-1 stand ging men rusten.
 
Na de pauze liepen de bezoekers verder uit tot 0-2 in de 27’. Een moedig spelende thuisploeg kwam in de 30’ terug tot 1-2 na een persoonlijke poging van Tom Helsen. Onmiddellijk daarop in de 31’ liep TS Wommelgem terug uit tot 1-3 wanneer een nochtans sterk spelende thuisdoelman even faalde. Club’90 bleef hardnekkig meespelen maar moest in de 39’ zich gewonnen geven 1-4. In de 41’ kwam Club’90 nog terug tot 2-4 via Tom Helsen. Een moegestreden Club’90 moest in de 42’ nog een doelpunt toestaan 2-5. De Herentalsenaren wilden nog iets forceren met de doelman mee als veldspeler in te schakelen maar het bracht geen aarde meer aan de dijk. Door het aanvallend spel van Club’90 kregen de bezoekers nog enkele kansen maar kwamen niet meer tot scoren.
 
 
Eindstand 2-5.
Speelden voor zvc Club’90: Stijn Van Genechten, Pieter Van Genechten,Hans Vervoort, Steve Smets, Tom Helsen.
 
Ik kan niet anders dan meer dan tevreden zijn over de spelers die met 100 percent inzet gespeeld hebben maar tegen een kopploeg van de reeks verdiend verloren. Fysiek was het een zware partij vermits ik geen vervangingen kon doorvoeren en de bezoekers regelmatig 3 spelers konden wisselen sprak een toch niet ontgoochelde Club’90 coach Willy Vervoort. Volgende wedstrijd op 6/01/2012 hoopt hij volledig te kunnen aantreden tegen Transport Joosen (Brecht). Het zal zeker nodig zijn vermits deze ploeg 2de staat gerangschikt.
 
Langs deze weg wenst Club’90 eenieder een gezond sportief 2012 toe !